Deelnemers

Wat voor gasten hebben we dit jaar uitgenodigd?

DE BOEMERANGSCHOOL UIT HILVERSUM

Onderdeel van Sherpa. met 40 kinderen
De Boemerang in Hilversum is een kinderdagcentrum voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand als gevolg van een verstandelijke of meervoudige beperking. Op de Boemerang worden kinderen ondersteund in hun ontwikkeling.

VISIO UIT HUIZEN/AMSTERDAM, met 40 kinderen

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuigelijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Medewerkers van Visio kijken naar wat wél kan, inplaats van wat niet kan. Het vizier staat altijd gericht op resultaat, samenhang en betrouwbaarheid. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan voorop.

VERPLEEG- EN VERZORGINGSHUIS
AMARIS ZUIDERHEIDE” UIT HILVERSUM  met 10 ouderen

Bij Amaris Zuiderheide wonen ouderen met een 24 uurs zorgbehoefte. Kan zijn van dementerend tot somatiek of revalidatie.