Sponsoring

Stichting Wings for All organiseert al 25 jaar een vliegdag voor gehandicapte kinderen.

Ieder jaar worden zo’n 100 kinderen uitgenodigd, voor een feestdag op het mooie groene vliegveld Hilversum. We kunnen dat doen omdat diverse bedrijven en particulieren ons financieel ondersteunen.

Samen met een groot aantal vrijwilligers worden de kinderen deze dag schandelijk verwend.

In de grote feesttent staan de tafels vol met snoep en drinken, er is levende muziek, een clown een goochelaar een heuse friettent en een uitgebreide lunch. Er zijn vliegdemonstraties van vliegtuigen en helikopters, er is een parachutistenshow en natuurlijk het hoogtepunt van de dag een rondvlucht. De rondvluchten worden betaald door de vliegers, zij zijn hierdoor onze grootste sponsors.

Het organiseren van deze dag kost veel geld,

zowel voor de huur van de tent, de toiletten, de inrichting en speciale voorzieningen. Het huren van een hefkraan voor de rolstoelers is ook noodzakelijk, we zorgen er namelijk voor dat iedereen mee kan vliegen, ook al duurt het soms een half uur voordat we een gast in een vliegtuig hebben getakeld!

Uw gift wordt zeer gewaardeerd.

U kunt uw donatie storten op rekening NL95ABNA0457486740 t.n.v. de Stichting Sociale Activiteiten Vliegveld Hilversum in Maarssen. Elke euro die we ontvangen komt ten goede aan onze gasten. Namens onze meer dan 100 gasten, die wij elk jaar ontvangen alvast heel erg bedankt!

Kijk voor meer informatie gerust verder op onze website.

Het bestuur van WFA